Visegrádi Pisztrángos Tavak
Ördögmalom Erdei Étterem

Hírek röviden

Facebook:

Like-olják

Facebook oldalunkat,

ahol folyamatosan tájékoztatjuk Önöket az aktuális híreinkről!

-------------------------------------------

Látogassanak el hozzánk családjukkal, barátaikkal és tekintsék meg

a Visegrádi Pisztrángos Tavakat,

a Bertényi Miklós Füvészkertet,

a Kaán-forrást,

az Ördögmalom vízesést,

és kóstolják meg vadételeinket, vagy a Visegrádi Pisztrángot sütve vagy füstölve az

Ördögmalom erdei éttermünkben.

Higgyék el felejthetetlen élményben lesz részük!


Receptek

Szeretnénk mindenkinek figyelmébe ajánlani

egy igazán különleges előétel receptet!

Füstölt pisztráng pástétom


Hozzávalók 4 főre:

- 2 db füstölt pisztráng

- vaj

- bors

- petrezselyem

- lila hagyma

- citromlé

Elkészítése:

Leszedjük a füstölt pisztráng bőrét és eltávolítjuk a szálkáit.

Ezután beletesszük egy edénybe az apróra szaggatott filéket.

Hozzákeverjük a vajat, a citromlevet és az apróra vágott petrezselymet, és

ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ha ez kész botmixer segítségével elkészítjük pástétomot.

Kínálhatjuk pirítóssal vagy friss kenyérrel, lilahagyma karikákkal.

Elkészítése nem igényel több éves szakács gyakorlatot, és mégis igazi különlegesség az asztalon.

Letölthető pisztrángos recept gyűjtemény

A képre kattintva pedig letöltheti a Drótpostagalamb

recepttárának könyvét, ami kifejezetten a pisztráng

előkészítésével, és elkészítésének fortélyaival foglalkozik.

Rengeteg fantasztikus recept található benne!

Jó főzőcskézést kívánunk!