Visegrádi Pisztrángos Tavak
Ördögmalom Erdei Étterem

Hírek röviden

Jöhet a kutya

az étterembe

és a tavakhoz is!

-

Facebook:

Kövessenek

Facebookon,

ahol folyamatosan

tájékoztatjuk Önöket

az aktuális híreinkről!

-------------------------------------------

Látogassanak el hozzánk

családjukkal, barátaikkal és

tekintsék meg a Visegrádi

Pisztrángos Tavakat,

a Bertényi Miklós Füvészkertet,

a Kaán-forrást,

az Ördögmalom vízesést,

és kóstolják meg vadételeinket,

vagy a Visegrádi Pisztrángot

sütve vagy füstölve az

Ördögmalom éttermünkben.

Higgyék el felejthetetlen

élményben lesz részük!




Receptek

Szeretnénk mindenkinek figyelmébe ajánlani

egy igazán különleges előétel receptet!

Füstölt pisztráng pástétom


Hozzávalók 4 főre:

- 2 db füstölt pisztráng

- vaj

- bors

- petrezselyem

- lila hagyma

- citromlé

Elkészítése:

Leszedjük a füstölt pisztráng bőrét és eltávolítjuk a szálkáit.

Ezután beletesszük egy edénybe az apróra szaggatott filéket.

Hozzákeverjük a vajat, a citromlevet és az apróra vágott petrezselymet, és

ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ha ez kész botmixer segítségével elkészítjük pástétomot.

Kínálhatjuk pirítóssal vagy friss kenyérrel, lilahagyma karikákkal.

Elkészítése nem igényel több éves szakács gyakorlatot, és mégis igazi különlegesség az asztalon.

Letölthető pisztrángos recept gyűjtemény

A képre kattintva pedig letöltheti a Drótpostagalamb

recepttárának könyvét, ami kifejezetten a pisztráng

előkészítésével, és elkészítésének fortélyaival foglalkozik.

Rengeteg fantasztikus recept található benne!

Jó főzőcskézést kívánunk!